A lisztet és a vajat összekeverjük egy robotgépben. Hozzákeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót és a tojássárgáját. Tésztává gyúrjuk. A tésztát betehetjük a hűtőb…
Készítsd el a krémet: Tedd a túrót és a tejszínt egy tálba. Robotgéppel (vagy kézi mixerrel) verd fel, amíg krémes-sima, levegős alap lesz belőle. Ezután add hozzá …
A tejet langyosítsd meg, és oszd két részre. Az egyik felében keverd el az élesztőt, a másikban oldd fel az átszitált matchaport. A dagasztógép táljába tedd a sót, a lisztet, …
A banánokat törd össze a nádcukorral, amíg krémes, nedves állagú lesz. Add hozzá a tojásokat, a mogyoróvajat és az olajat, majd dolgozd össze alaposan. Egy másik tálban…
A tésztát vékonyra nyújtjuk. Megkenjük a lekvárral, majd 6 részre osztjuk. Mindegyik darabot külön feltekerjük, és egy kivajazott muffin formába tesszük. Opcionálisan megkenhetjük eg…
Olvaszd fel a vajat és az apróra vágott csokoládét egy lábasban alacsony lángon, rendszeresen kevergetve, amíg sima nem lesz. Egy tálban üsd fel a tojásokat, add hozzá a …
Száraz hozzávalók előkészítése Keverjük össze a mandulalisztet és a porcukrot, majd szitáljuk át. Tegyük félre.
Tészta: A tésztához az összes hozzávalót egy nagy keverőtálba tesszük, és lágy, egynemű, sima tésztává gyúrjuk (kb. 10 perc konyhai robotgéppel vagy 1…
1/ Formázz állatokat önkeményedő agyagból. Kezdheted egyszerűsített formákkal: egy ovális forma az állat testének (amit az asztalra helyezve lapos alapot kapsz) és egy le…
Fedezze fel a Bonne Maman mogyorós-kakaós krém ropogós változatát ! Rengeteg mogyoróval és pálmaolaj nélkül készül. A Bonne Maman mogyorós-kakaós krém ideális friss kenyérre kenve va…