1/ Formázz állatokat önkeményedő agyagból. Kezdheted egyszerűsített formákkal: egy ovális forma az állat testének (amit az asztalra helyezve lapos alapot kapsz) és egy le…
Olvaszd fel a vajat és az apróra vágott csokoládét egy lábasban alacsony lángon, rendszeresen kevergetve, amíg sima nem lesz. Egy tálban üsd fel a tojásokat, add hozzá a …
Száraz hozzávalók előkészítése Keverjük össze a mandulalisztet és a porcukrot, majd szitáljuk át. Tegyük félre.
Tészta: A tésztához az összes hozzávalót egy nagy keverőtálba tesszük, és lágy, egynemű, sima tésztává gyúrjuk (kb. 10 perc konyhai robotgéppel vagy 1…
A kenyeret kinyújtjuk, majd megkenjük a krémmel és szorosan feltekerjük. Ezután frissentartó fóliába csomagoljuk, majd 30 percre a fagyasztóba tesszük. A 30 perc elteltével a fel…
Tortalap: A zabpelyhet zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk egy serpenyőben. A darált mandulát hozzáadjuk, és rövid ideig együtt pirítjuk tovább. A vajat megol…
Mérd ki a vajat, tojásokat, tejet, ásványvizet, ételfestéket és sót egy tálba, majd keverd össze kézi mixerrel. Add hozzá a lisztet, és keverd addig, amíg sima, csomóm…
Egy tálban keverd össze a tejet, olvasztott vajat, tojásokat, sót, ásványvizet és kakaóport, majd kézi mixerrel jól habosítsd. Add hozzá a lisztet, és keverd, amíg sima…
Előkészítési idő: 15 perc | Sütési idő: 45-50 perc | Mennyiség: nagyobb téglalap alakú tepsi, kb. 25×35 cm A banánokat pépesítse, majd keverje össze a tejjel, citromléve…
Fedezze fel a Bonne Maman mogyorós-kakaós krém ropogós változatát ! Rengeteg mogyoróval és pálmaolaj nélkül készül. A Bonne Maman mogyorós-kakaós krém ideális friss kenyérre kenve va…