Hozzávalók:
Hozzávalók a krémes töltelékhez:
Hozzávalók a barackos töltelékhez:
Mérjük ki az olajat és a tejet. Egy tálban keverjük össze a lisztet a sütőporral. A tojásokat szétválasztjuk fehérjére és sárgájára. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és keverés közben egy csipet sót adunk hozzá. A tojássárgákat a cukorral és a vaníliás cukorral duplájára keverjük. Majd felváltva hozzáadjuk a kimért nedves és száraz hozzávalókat. A végén egy spatulával óvatosan keverjük bele a habot.
Helyezzük muffin formákba a tésztát. 170 fokra előmelegített sütőben 17-18 percig sütjük, fogpiszkálóval teszteljük, hogy elklészült. Majd kivesszük a serpenyőből és kihűtjük.
A tejszínt puhára verjük. Ezután adjuk hozzá a zselatin fixet, és keverjük körülbelül egy percig. Adjunk hozzá cukrot, és tegyük a tejszínt a hűtőbe.
Barackot apróra vágjuk, keverjük össze lekvárra, majd a vízzel. A muffinok tetjét kivágjuk és sziruppal megtöltjük.