Bonne Maman

Valami nagyon különlegeset keres?

Receptek

Duplamogyorós sajttorta mogyorókrémmel

Összetevők

Elkészítési idő: 60 perc
Mennyiség: 1 sajttorta, 12 szelet

A tésztához:

  • 200 g csokoládés-mogyorós keksz
  • 200 g olvasztott vaj

A krémhez:

  • 750 g natúr krémsajt
  • 250 g túró
  • 175 g Bonne Maman földimogyorókrém
  • 3 evőkanál cukor
  • 1 vaníliarúd kikapart belseje
  • 1 csomag csokoládés pudingpor
  • 3 tojás (L méretű)

Tálaláshoz:

  • 120 g Bonne Maman mogyorós és kakaós krém
  • Fügék
  • Gránátalmamagok
  • Physalis

Előkészítés

  1. finomra őröld, majd keverd össze az olvasztott vajjal. Nyomkodd bele egy 24 centiméter átmérőjű kapcsos tortaforma aljára, és tedd a hűtőbe hűlni.
  2. A krémhez minden hozzávalót keverj simára. Vedd ki a hűtőből a kekszalapot, és oszd el rajta a krémet.
  3. A sajttortát előmelegített sütőben 165°C-on, légkeveréses üzemmódban süsd meg. Hagyd egy éjszakán át teljesen kihűlni.
  4. Tálalás előtt kend meg a sajttortát a mogyorós-kakaós krémmel, és díszítsd friss gyümölcsökkel.

 

Forrás: Cooking Catrin (cookingCatrin)