Bonne Maman

Valami nagyon különlegeset keres?

Receptek

Csokoládés tramezzino tekercsek

Csokoládés tramezzino tekercsek

Összetevők

  • 5 szelet tramezzino kenyér
  • 5 evőkanál Bonne Maman mogyoró és kakaókrém
  • 200 gramm tejcsokoládé

Előkészítés

A kenyeret kinyújtjuk, majd megkenjük a krémmel és szorosan feltekerjük. Ezután frissentartó fóliába csomagoljuk, majd 30 percre a fagyasztóba tesszük.

A 30 perc elteltével a feltekert kenyereket három részre vágjuk. A vastagabb részeket belemártjuk az olvasztott csokoládéba, megfordítjuk őket és hűtőbe vagy fagyasztóba tesszük, hogy a csokoládé megdermedjen.

Tároljuk hűtőben légmentesen záródó edényben, vagy azonnal tálaljuk.

Recept: Anina Kuhinja