Bonne Maman

Valami nagyon különlegeset keres?

Receptek

Cseresznyés fahéjas cruffinok

Cseresznyés fahéjas cruffinok

Összetevők

1 csomag leveles tészta
6–8 evőkanál Bonne Maman cseresznyelekvár
1/2 teáskanál fahéj
3–4 evőkanál kristálycukor

Előkészítés

A tésztát vékonyra nyújtjuk. Megkenjük a lekvárral, majd 6 részre osztjuk. Mindegyik darabot külön feltekerjük, és egy kivajazott muffin formába tesszük. Opcionálisan megkenhetjük egy kis tejjel a tetejét.

Előmelegített sütőben, 190 fokon 25 percig sütjük.

A fahéjat és a cukrot összekeverjük.

A megsült cruffinokat egy percig a formában hagyjuk hűlni, majd megforgatjuk őket a fahéjas cukorban.

Tálaljuk.

 

Recept: Anina Kuhinja (https://www.aninakuhinja.si/)