Bonne Maman

Valami nagyon különlegeset keres?

Receptek

Maronis desszert pohárban

Maronis desszert pohárban

Összetevők

  • 1 üveg Bonne Maman gesztenyekrém
  • 250 ml tejszín
  • 10 g cukor
  • 100 g gesztenyerizs
  • Amaréna cseresznye a díszítéshez

Előkészítés

  1. A tejszínt a cukorral mérd ki egy tálba, és verd kemény habbá.
  2. Ezután rétegezd a gesztenyekrémet és a tejszínhabot felváltva egy pohárba.
  3. Végül a gesztenyerizst nyomd át egy fokhagyma- vagy burgonyanyomón, és ezzel koronázd meg a krémet.

Tipp: Ha a krémet üres Bonne Maman üvegekbe töltöd, lezárhatod csavaros fedéllel, így könnyen magaddal viheted desszertként.

Forrás: die Nascherei (https://www.die-nascherei.at/)