Valami nagyon különlegeset keres?
New York Rolls
Összetevők
- 1 üveg Bonne Maman mogyoró-kakaókrém
- 1 levelestészta
- 1 marék mogyoró
- 1 tojás
- 15 g cukor
- Vaj
- Eszközök:
- 3 kerek kiszúróforma (10 cm átmérő)
- 1 ecset
- 1 habzsák
Előkészítés
Előkészítés: 15 perc
Sütési idő: 15 perc
- Vágd három részre a leveles tésztát, anélkül, hogy kinyújtanád.
- Helyezz egy darab sütőpapírt egy tepsire, majd kiszúró formába az előre feltekert tésztákat tedd bele. Vigyázz, hogy ne nyújtsd túl a tésztát vagy ne hajtogasd össze túlságosan szorosan.
- Üss fel egy tojást, és keverd össze egy ecset segítségével. Kend meg a tészta darabokat a tojással, majd szórd meg őket egy kevés cukorral.
- Helyezz egy súlyos tárgyat a kiszúró formákra, hogy a tészta ne folyjon ki. Süsd a rollokat 15 percig 200°C-on, amíg aranybarna nem lesz. Hagyd őket kihűlni, majd távolítsd el a formákat.
- Tölts meg egy habzsákot a mogyoró-kakaó krémmel, majd nyomd bele a krémet a gombócokba. Kenj egy kis krémet a tetejükre, majd szórd meg őket őrölt mogyoróval