Bonne Maman

Valami nagyon különlegeset keres?

Receptek

New York Rolls

New York Rolls

Összetevők

  • 1 üveg Bonne Maman mogyoró-kakaókrém
  • 1 levelestészta
  • 1 marék mogyoró
  • 1 tojás
  • 15 g cukor
  • Vaj
  • Eszközök:
  • 3 kerek kiszúróforma (10 cm átmérő)
  • 1 ecset
  • 1 habzsák

Előkészítés

Előkészítés: 15 perc

Sütési idő: 15 perc

  • Vágd három részre a leveles tésztát, anélkül, hogy kinyújtanád.
  • Helyezz egy darab sütőpapírt egy tepsire, majd kiszúró formába az előre feltekert tésztákat tedd bele. Vigyázz, hogy ne nyújtsd túl a tésztát vagy ne hajtogasd össze túlságosan szorosan.
  • Üss fel egy tojást, és keverd össze egy ecset segítségével. Kend meg a tészta darabokat a tojással, majd szórd meg őket egy kevés cukorral.
  • Helyezz egy súlyos tárgyat a kiszúró formákra, hogy a tészta ne folyjon ki. Süsd a rollokat 15 percig 200°C-on, amíg aranybarna nem lesz. Hagyd őket kihűlni, majd távolítsd el a formákat.
  • Tölts meg egy habzsákot a mogyoró-kakaó krémmel, majd nyomd bele a krémet a gombócokba. Kenj egy kis krémet a tetejükre, majd szórd meg őket őrölt mogyoróval