Bonne Maman

Valami nagyon különlegeset keres?

Rólunk

A legjobb íz, mint nagyanyáink konyhájában

Gedeckter Frühstückstisch

A legjobb íz, mint nagyanyáink konyhájában

A Dél-Franciaország szívében található festői Biars-sur-Cère falu környéke híres a sokféle gyümölcs termesztéséről. Ezt a bőséges gyümölcstermést már ősidők óta felhasználja egy családi vállalkozás, amely kreatív receptek alapján édes lekvárokat készít: a Bonne Maman.
A Bonne Maman a kezdetektől fogva a legnagyobb gondossággal bánik minden egyes recepttel: a legjobb természetes alapanyagok kiválasztásától a kíméletes, szeretetteljes feldolgozásig.

A legjobb minőségű, tökéletesen érett gyümölcsök és a kiváló minőségű nádcukor finom lekvárrá alakulnak - teljesen tartósítószermentesen. Pontosan úgy, ahogy azt nagyanyáink konyhájából ismerjük! A lekvárok időtlenül szép csomagolása a régi szép időkre emlékeztet: a piros-fehér kockás fedél, a hagyományos fazettált üveg és a kézzel írott betűs címkék. A Bonne Maman gondoskodik arról, hogy minden egyes édes falat kellemes emlékeket és jó közérzetet idézzen fel.
De a lekvárok csak a kezdet: a Bonne Maman nagy lelkesedéssel más kreatív finomságokat is készített az évek során, amelyeket folyamatosan továbbfejlesztett. Legyen szó a csábító gesztenyekrémről egy csipetnyi vaníliával, a finom tortácskákról citromos, málnás vagy csokoládé-karamellás töltelékkel vagy a klasszikus vajas madeleine-ről - a Bonne Maman egyszerűen minden pillanatot megédesít.

Vanille Cookie

Miért olyan finomak a Bonne Maman lekvárok, kekszek és desszertek?

Ez a nyersanyagok miatt van?

 Ez a nyersanyagok miatt van?

Ez a nyersanyagok miatt van?

A vaj, a tejszín, a tojás és a teljes tej a leggyakrabban használt összetevők a kedvenc kekszek és desszertek készítéséhez. A Bonne Maman termékekben nem találsz pálmaolajat. Valamint színezékeket és tartósítószereket sem. A lekvárjaink a legfinomabb érett és kézzel szedett gyümölcsökből készülnek. A Bonne Maman által felhasznált alapanyagok nagyban hozzájárulnak a termékek minőségéhez.

Vagy ez a receptek miatt van?

Vagy ez a receptek miatt van?

Vagy ez a receptek miatt van?

A Bonne Maman receptjei generációról generációra öröklődnek, és egy szigorú kiválasztási folyamat eredménye, amely az évek során csak a legjobbakat tartotta meg. A receptek a régi francia hagyományokon alapulnak, de az idők során fejlődtek, így tökéletesen ötvözik nagyanyáink főztjének autentikus jellegét a gyermekek és felnőttek számára készült aktuális táplálkozási trendekkel.

Vagy azért, mert szeretettel készültek?

Vagy azért, mert szeretettel készültek?

Vagy azért, mert szeretettel készültek?

Emlékszik még a nagymamája konyhájában töltött nyári vasárnapokra? Finom friss gyümölcsök, egy fazék a tűzhelyen és a szelíd tűzön lassan fővő lekvár édes illata - mindez a nagymama figyelő szemei alatt, aki elárulja a szigorúan őrzött családi receptet. Aztán a lekvár a reggelizőasztalon, a családdal együtt töltött idő, és mindenekelőtt: az a sok szeretet és nagylelkűség! Mert ez is része a Bonne Maman filozófiájának: nagy szeretet a nagyvonalú termékekért.